Horgász hírek

Horgászhírek 2015/2016:
Megjelenés dátuma: 2015. március 11.

TÁJÉKOZTATÁS!

Tájékoztatjuk a horgászat szerelmeseit és a pihenővendégeinket, hogy horgászvizeink megújulnak Óbiródon! A horgásztavak állapota a több évtized alatt felhalmozódó iszap és hordalék tömeg miatt folyamatosan romlott, ezért a Gyulaj Zrt. 2015/2016-tól kezdődően átfogó programban megújítja két legjelentősebb, egymásra épülő - csodálatos fekvésű -  horgásztavát Óbiródon. A tavak a teljes rekultiváció során lehalászásra és leengedésre kerülnek, hagyományos módon kotorjuk, a hordalékos iszapot rekultiváljuk, a déli oldalon partvédelemmel látjuk el és a stégjeink is megújulnak. A munkák miatt a tavon nem működik a horgászat, illetve a vendégfogadás is szünetel! Türelmüket és szíves megértésük köszönjük!

Óbiródi tó felújítás

 
Gőbölös Péter

vezérigazgató

Gyulaj Zrt.
 

Horgászhírek 2010:

2010-ben újabb kapitális harcsa akadt horogvégre, mely egyben öregbíti egy szerencsés horgásztársunk hozzáértésének és a Gyulaj Zrt. horgásztavainak hírnevét. Sikeres horgászvendégünk -és a Gyulaj Zrt. dolgózóinak- legnagyobb örömére a 2010-es év szeptembere is tartogatott egy gyönyörű, kapitális harcsát az Óbiródi horgásztavunkon. 2010. szeptember 30-án, csütörtökön a 2009-es büszkeségünkhöz hasonlóan szintén, hajnali 3 óra tájban horogra akadt kapitális "öregúr", a speciális felszerelésnek köszönhetően mindössze 15-20 perces fárasztás után kiemelésre is került. A szép kort megélt harcsa 44 kg-os és 197,5 cm hosszú volt. Horgászvendégünknek ezúton is gratulálunk!

Horgászhírek 2009:

Vendégeink öröme a mi örömünk is! Így együtt osztozunk horgászvendégünk sikerében és örömében minden egyes alkalommal, amikor beszámolhatunk egy- egy kiemelkedő horgászati eredményről, melyek horgásztavaink egyikén történik. 2009. szeptember  8-án, kedden hajnali 3 óra körül Juhász András horgászvendégünk kifogta az óbirodi tó egyik híres-hírhedt leső harcsáját, mely több évre visszamenően is kiemelkedőnek számít. Horgásztársunknak ezúton is gratulálunk a 189 cm hosszúságú, 51 kg-os fogáshoz!