Kilencszeres kupagyőztes a Gyulaj Zrt. lőcsapata

Kilencszeres kupagyőztes a Gyulaj Zrt. lőcsapata

Idén kilencedszerre állhatott fel a dobogó legfelső fokára a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. lőcsapata az évenként megrendezésre kerülő, erdőgazdaságok közötti többtusa lőbajnokság záróakkordjának tartott eredményhirdetésen. Az éves összesítésben nagyon szoros hajrával, de idén is - egyedülálló módon; immáron kilencedik alkalommal – nyerte a csapatversenyt a Tamási székhelyű, Tolna megyei állami erdőgazdaság csapata. Az izgalmas utolsó, Ravazdon megrendezett forduló eredménye döntötte el az évad végleges csapatversenyét, melyben éves összesítésben a II. helyezett az ÉSZAKERDŐ Zrt., míg a III. helyezett a Gemenc Zrt. lőcsapata lett szintén kiváló eredménnyel. A ravazdi záróverseny, mint az évad egy versenyállomása is hasonló dobogós helyezéseket hozott egyébként. A ravazdi versenynap eredményei alapján aznap a legsikeresebb az ÉSZAKERDŐ Zrt., második helyezett a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt., míg a harmadik helyezett a Gemenc Zrt. csapata lett. Ravazdi versenyt tekintve egyéniben Tóth Péter a Gyulaj Zrt. kerületvezető erdész-vadásza második helyezést ért el. Egyéni versenyben az éves eredményeket tekintve a következő versenyzők osztoztak az első hat helyen:

I. Dobos József (NEFAG Zrt.)

II. Györök Lajos (Gemenc Zrt.)

III. Pap Norbert (NEFAG Zrt.)

IV. Pongrácz Viktor (Mecsekerdő Zrt.)

V. Tóth Péter (Gyulaj Zrt.)

VI. Király Attila (Gyulaj Zrt.)

Mutatva a lőbajnokság fontosságát, valamint a tulajdonosi joggyakorló lősportok iránti elkötelezettségét dr. Bitay Márton Örs az FM állami földekért felelős államtitkára – egyben a bajnokság fővédnöke- nyitotta meg és zárta be hivatalosan is a 2016-os évadot, valamint a ravazdi versenynapot. A kiváló eredményekhez szívből gratulálunk, kilencedszerre is!

Az alábbi képek kattintással tovább nagyíthatóak!

A ravazdi évadzáró rendezvény dobogója az évad lőcsapat helyezettjeivel

A 2016-os lőbajnokság dobogósai. A képről betegség miatt hiányzott a bajnok csapat szerves tagja; Bölcskei Gábor - a Gyulaj Zrt. Pincehelyi Erdészetének kerületvezető vadásza, aki lőtudásával számos versenyen járult hozzá a mostani, kilencedik győzelemhez is.

2016-os lőkupa díja

A 2016-os lőkupa I. díja. Gyönyörű trófea. Gratulálunk!

 

Média megjelenések a hír kapcsán:

A ForestPress online magazin cikke

Az OEE hivatalos honlapja

A Nimród vadászmagazin 2016. októberi számának 51. oldala (klikk a képre!):

A Nimród magazin 2016. októberi számának 51. oldala