Lezárult a "Magyarország legszebb erdeje" - Facebook játék és szavazás!

Megjelenítés dátuma: 2023. július 21.

9. a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. – 2711 szavazattal zárt

Nagyon szép és örömteli eredményt tudtunk elérni, Magyarország 9. helye a 22-ből, mely igen derék eredmény!

Nagyon szépen köszönjük Önöknek kedves követőinknek a megosztásokat, a támogató, segítő kampányaikat és az internet világában tett baráti, családi, ismerősi megosztási-, terjesztési-, és mozgósítási akcióit!

Tisztelettel kérjük, hogy ismerőseiknek, barátaiknak és családtagjaiknak is adják át a köszönetünket!

Szívből gratulálunk minden állami erdészeti testvércégünknek, de kiemelten az első három helyezettnek, akik fantasztikus szépségeket mutatták be!

A TOP 3 helyezett:

1. NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. – 9658 szavazat

2. ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. – 7304 szavazat

3. Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt. – 6670 szavazat

Gratulálunk az AGRÁRMINISZTÉRIUM példás szervező és lebonyolító Munkatársainak is, akik ezt szívvel-lélekkel valósították meg!

Örülünk annak is, hogy ez a kitűnő módon megszervezett és lebonyolított játék és szavazás felhívta a figyelmet a magyarországi állami erdők felbecsülhetetlen értékére és varázslatos szépségére, amely nemzeti kincs, a magyar nemzetünk féltett kincse, „családi ezüstje”!

 

Nagyon fontos számunkra továbbá, hogy a szavazás rámutatott a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. által kezelt és fenntartott Tolna vármegyei festői szépségű állami erdőkre is, kiemelte a hivatásunk, a szakmánk és az alkotó munkánk fontosságát!

Az erdők léte és állapota az édesvízkészlethez hasonlóan társadalmi létkérdés, az egyik jövőbe mutató fontos nemzetstratégiai tartópillér! ‼️