Vaddisznó vadászat

VADDISZNÓ 

Szakembereink nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi vaddisznó állomány megteremtésére és megőrzésére. Ennek eredménye az, hogy a Gyulaj Zrt.- nél terítékre hozott vaddisznók trófea jellemzői egyre pozitívabb visszhangot váltanak ki vadászberkekben, ezzel együtt gazdagítva sok megelégedett vendégünk vadászemlékeit. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a magyar ranglista előkelő 4. (és 9.) helyét is egy- egy hőgyészi vadkan agyar foglalja el. Kerti vaddisznóhajtásaink messze földön híresek jól szervezettségeikről, valamint a terítékek nagyságairól és összetételükről.

Jelenleg (ahogy a Dunántúl legnagyobb része is) ASP (afrikai sertéspestis) szempontjából a Gyulaj Zrt. vadászterületei közepes kockázatú területbesorolásba tartoznak. Területeink mindez idáig garantáltan ASP-mentes területek, mely besorolás megőrzésére nagy hangsúlyt fektetünk és komoly erőfeszítéseket végzünk.

A Gyulaj Zrt. eltökélt célja, hogy a járvány megelőzésben inden tőle telhetőt megtegyen szorosan együttműködve a helyi, valamint megyei szintű állategészségügyi és járványügyi hatóságokkal.

 

Magyar ranglista:

4. Helyezett      2004.     Hőgyész              25, 50 cm             140, 85 IP

9. Helyezett      2004.     Hőgyész              25, 55 cm             136, 00 IP

A Gyulaj Zrt. egy vaddisznóhajtásának eredménye

 Gyulaj Zrt. egyik zártkerti vadkanvadászatának eredménye

 

Vaddisznó hajtásban- garantált siker- Gyulaj Zrt.

(fotó: Antli István, Gyulaj Zrt.)

 

Kövesse nyomon a Gyulaj Zrt. történéseit:  A kép eltávolítva. A kép eltávolítva. A kép eltávolítva.  A kép eltávolítva.