A soponyai 18. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon idén is kiválóan szerepelt a Gyulaj Zrt. csapata

Megjelenítés dátuma: 2025. szeptember 09.
 
 A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. főzőcsapata „Gyulaj ČevapCSACSI” néven kiválóan teljesített Soponyán a vadgasztronómiai fesztiválon. Az ételkészítés mellett a főzőcsapatunk mindig hangsúlyt fektet a dizájnra is, mely az éppen választott és elkészített ételünkhöz passzol. Idén ez a természetesen vadhúsból készített csevapcsicsa volt, ahol a gasztronómiai munkahelyi kis közösségünk a balkán világát és hangulatát igyekezte megidézni, a látogatóink szerint igen jól! Az utolsó darabig minden étel elfogyott, a szarvasból, vaddisznóból készült hihetetlen mennyiségű csevap.
 
 A Gyulaj Zrt. közössége eddig minden évben azt az irányt követte, hogy a csapatunk a részvénytársasági munkakörökben dolgozókból álljon, amatőr hobbista szakácsok legyenek. Azt szeretnénk megmutatni, hogy mi amatőrök, akik szeretünk szakácskodni, a munkatársi közösségünkben összefogva milyen ügyesen helyt tudunk állni a konyhában is, ráadásul távoli kultúrák, népek gasztronómiájából adaptálva, mindezt személyesen átélt, hiteles, a távoli országokban szerzett tapasztalatokból merítve, természetesen a verseny sorsolás során kapott vadhús alapanyagból.
 
 A Gyulaj Zrt. közösségében ágazatvezetői, számviteli, pénzügyi, titkársági, erdei iskola vezetői, sofőr és beszerzői, vezérigazgató-helyettesi, stb. munkakörökben dolgozók válnak az előkészítés, felkészülés és a versenyfőzés során egy csapattá. Gasztro-hobbista csapatunk remek hangulatban készíti el évről-évre a finomabbnál-finomabb ételeket. A szeretettel, vidám hangulatban készített ízletes ételeink a látogatóinknak is örömöt, no és persze jóllakottságot okoz. 
 
 Az idei csapatunkat is A kép eltávolítva. Gál László erdőművelési és ökoturisztikai ágazatvezető főszakácsként és csapatkapitányként vezette.

A csapatunk tagjai:
 Breznyánszky Balázs
 Németh Andrea
 Jakab Erika
 Csikós Tímea
 Gruber Anikó
 Csiszár Máté
 Kertai László
 Gutheil Magdolna
 Both Hajnalka.
 
 Szívből gratulálunk az erdészeti részvénytársaságok közötti testvércégünknek, a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált immár 18. alkalommal megszervező VADEX Mezőföldi Zrt. munkatársainak a kiváló, magas színvonalú és a remek, családias hangulatú szervezéséhez! Nagyrabecsüléssel köszönjük szépen a munkájukat!
 
 Gratulálunk a versenyen részt vevő minden kedves, jólelkű főzőcsapatnak és kiemelten a díjjazottaknak az elért szép eredményükhöz!
 
 Gratulálunk a Gyulaj ČevapCSACSI csapatunknak, köszönjük a helytállásukat! 
 
Fotó: Gyulaj Zrt.