Tanulj az erdő nyelvén! - interaktív növény és állatismereti túra

Tanulj az erdő nyelvén! - interaktív növény és állatismereti túra

 

Szeretettel várjuk a kalandvágyó általános iskolásokat a Tamási Parkerdő és Vadasparkba 2017. május  22-én, 10.00 órától.

Interaktív növény- és állatismereti túránkon megismerjük a Parkerdőre és a Vadasparkra jellemző természeti környezetet. A folytatásban a gyerekek egy térkép segítségével kijelölt útvonalon érdekességeket tudhatnak meg a természet csodáiról mialatt egy rejtvényfeladványt is megoldanak. Ezután erdei játszótérrel és kézműves foglakozásokkal várunk kicsiket és nagyokat.

A programra előzetes bejelentkezés szükséges. Az interaktív túra minimum, csoportonként 10 fő részvételével indul.  A jelentkezők számától függően 18.00 óráig várjuk a látogatókat a rendezvényre.

Jelentkezés és információ: Szabó Stefánia, turizmus@gyulajzrt.hu, +36 30/ 31 47 152

A rendezvény a Tolnai Erdőkért Alapítvány és a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt közös programja.

Szeretettel várjuk a kalandvágyó általános iskolásokat a Tamási Parkerdő és Vadasparkba 2017. május  22-én, 10.00 órától.   Interaktív növény- és állatismereti túránkon megismerjük a Parkerdőre és a Vadasparkra jellemző természeti környezetet. A folytatásban a gyerekek egy térkép segítségével kijelölt útvonalon érdekességeket tudhatnak meg a természet csodáiról mialatt egy rejtvényfeladványt is megoldanak. Ezután erdei játszótérrel és kézműves foglakozásokkal várunk kicsiket és nagyokat. A programra előzetes bejelentkezés szükséges. Az interaktív túra minimum, csoportonként 10 fő részvételével indul.  A jelentkezők számától függően 18.00 óráig várjuk a látogatókat a rendezvényre.  Jelentkezés és információ: Szabó Stefánia, turizmus@gyulajzrt.hu, +36 30/ 31 47 152  A rendezvény a Tolnai Erdőkért Alapítvány és a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt közös programja.