Annafürdő - Családi Apartman

A Családi Apartman 8 főig egyben igényelhető. Kisebb baráti társaságoknak, családoknak, vagy pároknak ajánljuk a szokásos családi ház elrendezésű apartmant.

A külön bejáratú, földszinti elhelyezkedésű Családi Apartmanban egy franciaágyas és egy emeleteságyas-szoba található. A nappaliban két kihúzható kanapé jelent még pótágyakat. Az apartmanhoz külön mosdó, zuhanyzó, mosógép és WC tartozik. Jól felszerelt konyha mosogatógéppel és étkező biztosítja az önellátás lehetőségét. Nagyobb társaság esetén, akár 29 főig összenyitható a szintén földszinti Vendégház Apartmannal, és a tetőtéri Galéria Apartmannal

Az önellátás lehetősége mellett lehetőség nyílik a teljes, vagy félpanziós ellátás igénylésére is, mivel a vendégház mellett egy erdei kisvendéglő is található, ahol helyi termékekből, erdei alapanyagokból készült ételekkel és italokkal várják a vendégeket. Kézműves foglalkozások, kerékpár kölcsönzés, horgászat, túravezetés, környék számos látnivalója, valamint személyre szabott programajánlói teszi igazán különlegessé Annafürdőt! Programok: Földön, vízen, levegőben…

Annafürdő a Tolnai-hegyhát déli részén, a Völgység találkozásánál, gyönyörű parkerdei környezetben, öreg fák árnyékában egyaránt várja az aktív, vagy a nyugodt kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A gróf Apponyiak egykor kedvelt üdülőhelye méltán viseli a nevét ma is, mivel gróf Apponyi Rudolfné szül. Benckenndorf Anna után nevezte el a lakosság a helyszínt közel 150 éve, miután a köznép javára engedte át a ma már nem látható fürdőépületét. A megyét átszelő piros turistaútvonal érinti Annafürdőt, ahol pihenőtó, vadaspark, kilátó, lombkoronaösvény, erdei játszótér, tanösvények, interaktív eszközök, bérelhető kerékpárok, kemence, tűzrakóhely és erdei kisvendéglő is rendelkezésre áll.

Látnivalók a környéken:

Tolnai Zöldút, vadaspark, interaktív kilátó, pihenőtó, Apponyi-kastély, ökoház, közeli termálfürdők (Bikal, Dombóvár, Tamási), Papdi Kápolna, késő bronzkori földvár (Wosinszky Sánc)… Kérjen személyre szabott programajánlót!