Annafürdő - Galéria Apartman

A Galéria Apartmant 11 főig, a hatalmas, faszerkezetű nappalival, galériával a nagy teret igénylő, aktív, fiatalos családoknak, csoportoknak ajánljuk.

Az emeleti elhelyezkedésű, lépcsőházból külön bejáratú Galéria Apartmanban egy négyágyas és egy kétágyas szoba található. A galérián elhelyezett öt darab ágy jelent még pótágyakat. Az apartmanhoz két mosdó, zuhanyzó, WC tartozik. Jól felszerelt konyha és hatalmas nappali biztosítja az önellátás lehetőségét. A nappaliban számos interaktív játék és természetismereti kiállítás is található. Nagyobb társaság esetén, akár 29 főig összenyitható a földszinti Vendégház Apartmannal és a Családi Apartmannal.

Az önellátás lehetősége mellett lehetőség nyílik a teljes, vagy félpanziós ellátás igénylésére is, mivel a vendégház mellett egy erdei kisvendéglő is található, ahol helyi termékekből, erdei alapanyagokból készült ételekkel és italokkal várják a vendégeket. Kézműves foglalkozások, kerékpár kölcsönzés, horgászat, túravezetés, környék számos látnivalója, valamint személyre szabott programajánlói teszi igazán különlegessé Annafürdőt! Programok: Földön, vízen, levegőben…

Annafürdő a Tolnai-hegyhát déli részén, a Völgység találkozásánál, gyönyörű parkerdei környezetben, öreg fák árnyékában egyaránt várja az aktív, vagy a nyugodt kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A gróf Apponyiak egykor kedvelt üdülőhelye méltán viseli a nevét ma is, mivel gróf Apponyi Rudolfné szül. Benckenndorf Anna után nevezte el a lakosság a helyszínt közel 150 éve, miután a köznép javára engedte át a ma már nem látható fürdőépületét. A megyét átszelő piros turistaútvonal érinti Annafürdőt, ahol pihenőtó, vadaspark, kilátó, lombkoronaösvény, erdei játszótér, tanösvények, interaktív eszközök, bérelhető kerékpárok, kemence, tűzrakóhely és erdei kisvendéglő is rendelkezésre áll.

Látnivalók a környéken:

Tolnai Zöldút, vadaspark, interaktív kilátó, pihenőtó, Apponyi-kastély, ökoház, közeli termálfürdők (Bikal, Dombóvár, Tamási), Papdi Kápolna, késő bronzkori földvár (Wosinszky Sánc)… Kérjen személyre szabott programajánlót!