Gasztroangyal Borbás Marcsival a Gyulaj Zrt.-nél, már a Youtube-on is

Megjelenítés dátuma: 2019. május 28.

Megjelenés: 2019. május.28..

A Gasztroangyal ezúttal Tolna megyébe utazott, ahol vadlesen volt gyulaji dámrezervátumban, majd a Gyulaj Zrt. mesés szépségű - bárki által szabadon látogatható- Lengyel- Annafürdő területén megnézte mire használható a bükkmakk. Céklás bablevest főzött, és halat is sütött a tábortűz mellett a Zrt. erdészeivel, szakembereivel. Nagyszerű időtöltés volt

Munkahely lehetőség Lengyel-Annafürdőn

Megjelenítés dátuma: 2019. május 21.

Megjelenés dátuma: 2019. május. 21.

Kedves vagy és lelkes, együttműködő és terhelhető? Vendégközpontú, pozitív gondolkodású és vállalkozó szellemű? Mindezek mellett mosolygós és lojális, ötletelő és gyermekszerető, lendületes és embercentrikus? Munkád során van benned empátia, nem csak energia? Magadra ismertél? Téged keresünk! Munkahely lehetőség Lengyel-Annafürdőn vendégházi gazda/gazdasszony számára!

Bővebb tájékoztató az alábbi képre kattintva érhető el:

Teljesen megújult és újból foglalható a kisdádi faházunk, horgásztanyánk

Megjelenítés dátuma: 2019. május 17.

A tökéletes kikapcsolódáshoz a régi, idilli és vadregényes környezet mellett ma már a teljesen megújult szállás- és közösségi hely ad lehetőséget. A Gyulaj Zrt. egyik legújabb fejlesztéseként, festői környezetben várja régi és új megszálló horgász vagy akár csak pihenni vágyó vendégeit a teljesen megújult, alapoktól újjáépített kisdádi faházunk, horgásztanyánk. A legendás Gyulaji Dámrezervátum kisdádi erdőtömbjében található klasszikus kinézetű, de modern, fűthető faház összesen 6 fő befogadására alkalmas, 3 szobában (2 ággyal ellátva szobánként). Minden szobához modern zuhanyzó áll rendelkezésre. A középen található tágas közösségi tér vagy "lounge" a meghitt vagy éppen jó kedvű baráti vagy családi beszélgetések, eszmecserék kiváló helyszíne tud lenni, összesen 12 fő asztalhoz ültetésére van kényelmes lehetőség. A ház bejáratánál meghitt kis faterasz fogadja a vendégeket, előtte pedig burkolt tér ad lehetőséget a szabadtéri társalgásokhoz, programokhoz. 

Várjuk szeretettel kedves vendégeinket!

Az alábbi képek ráklikkelve tovább nagyíthatóak!:

          

      

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Horgásztavainkon állami horgászati engedéllyel rendelkezők horgászhatnak csak! Egy napijeggyel, kettő horgászbottal, botonként maximum két horoggal szabad horgászni. Hetijegy hét, egymást követő napra váltható. Családi jeggyel, 6 horognyéllel szabad horgászni. Az országos horgászrendben halfajonként meghatározott méretkorlátozásokat be kell tartani, a kifogott, méret alatti halakat azonnal vissza kell dobni. Horgászatra napkeltétől napnyugtáig van lehetőség. A horgászjegy ára tartalmazza megfelelő méretű, napijegynél 3 db nemes hal (vagy 1-2 süllő és 2 egyéb faj). családi jegynél 5 db nemes hal elvitelét.

Bejelentkezés: @email vagy @email

A '71-es Vadászati Világkiállítás emléktárlatán a Gyulaj Zrt. dám bronzszobra

Megjelenítés dátuma: 2019. május 15.

Megjelenés dátuma: 2019. május 14.

A Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum 2019. május 9-én tartotta az 1971-es Vadászati Világkiállítás emlékére készült időszaki tárlatának megnyitó ünnepségét Hatvanban, a Grassalkovich kastélyban. A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. az emlékkiállításra kölcsön adta a tulajdonában lévő 1971-ből őrzött gyönyörű dámszobrát, mely így megtekinthető a nagyközönség számára is. Az avatóünnepség után a szobor mellett balról jobbra állnak; dr. Kovács Zoltán az „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti kiállítás kormánybiztosa, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, Zambó Péter az állami földekért felelős államtitkár, dr. Jámbor László az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) elnöke és Bajdik Péter az OMVK főtitkára.

Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.

Az alábbi képek rákattintással tovább nagyíthatóak:

  

Meghívó Csergezán Pál Emlékkiállításra Telkibe

Megjelenítés dátuma: 2019. május 12.

Megjelenés dátuma: 2019. május 13

A XVII. Telki Fesztivál keretein belül kerül megrendezésre  Csergezán Pál festőművész emlékkiállítása,a kiállítás társszervezője a Gyulaj Zrt egyik társerdőgazdasága a Pilisi Parkerdő Zrt.. A kiállításmegnyitóra a szervezők mindenkit szeretettel várnak!.

Az alábbi kép rákattintással nagyítható:

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet és a Mályi Természetvédelmi Egyesület közös közleménye

Megjelenítés dátuma: 2019. május 08.

Megjelenés dátuma: 2019. május 8.

Ne nyúljunk a gidákhoz, borjakhoz! Ezekben a hetekben születnek a szarvasfélék kicsinyei, akár lakott terület mellett is találhatunk a fűben meglapuló, az ember elől nem menekülő gidákat, borjakat. Ezek nem betegek vagy sérültek. Ne közelítsük, ne érintsük meg őket, mert ezzel a legjobb szándéktól vezérelve is megpecsételjük a sorsukat! Az első hetekben nem tudják követni anyjukat, így az elfekteti őket, amíg táplálkozik, vagy ha veszélyt érez. Megpróbálnak a környezetükbe olvadni, mozdulatlanok akkor is, ha közel megyünk. Ha hozzájuk érünk, az emberszag rajtuk és környezetükön marad, és anyjuk nem gondozza őket tovább. Így vagy éhen halnak, vagy ragadozók – róka, aranysakál, kóbor kutya – prédájául esnek. Fontos, hogy a kutyatartók ilyenkor a szokásosnál is jobban ügyeljenek kedvenceikre, hiszen ha az eb megkerget egy vemhes sutát vagy tehenet, az vetéléshez, sőt pusztulásához vezethet, emellett a kutyák a szaporulatban is kárt tehetnek. Ha a gida, borjú egyértelműen sérült, vagy veszélyben van (pl. kaszálón találjuk), az ott illetékesvadásztársaságot értesíthetjük, elérhetőségeit a legegyszerűbben a rendőrségtől vagy a települések önkormányzatától lehet megtudni. A természetes környezetből felelőtlenül elhozott kicsinyek, amelyek mentőhelyekre vagy a vadgazdálkodóhoz kerülnek, nehezen tarthatók életben, így semmiképp se cselekedjünk anélkül, hogy hozzáértőkkel beszélnénk! Emellett az élő vadaz állam tulajdona, így aki elviszi, a Btk. értelmében lopást követ el.