Visszajövünk! Gyere hozzánk Annafürdőre!

Megjelenítés dátuma: 2020. május 28.

Megjelenés dátuma: 2020. május 28.

Csatlakozva a Magyar Turisztikai Ügynökség kampányához, szeretettel várunk mindenkit Annafürdőn a Vendégházban. Ha családoddal, vagy baráti társaságoddal szívesen lennétek együtt újra erdei környezetben és fedeznétek fel a gróf Apponyiak kedvenc pihenőhelyét, akkor foglaljatok nálunk! Erdei kikapcsolódással, vadasparkkal, lombkorona tanösvénnyel kialakított kilátóval és pihenőtóval is várunk Titeket. Égig érő fák, csend, nyugalom, Annafürdő! A kampány keretein belül, aki a „Visszajövünk Annafürdőre!” jeligével minimum 3 nap 2 éjszakára a vendégház 6 férőhelyes apartmanját lefoglalja 10% kedvezmény biztosítunk számára az árjegyzéki árunkból. Az ajánlat a július 15-ig tartó foglalásokra érvényes.

Elérhetőségünk: @email Turisztikai árjegyzékünk itt érhető el: https://gyulajzrt.hu/sites/default/files/Turisztikai_arjegyzek_Gyulaj_Z…

 

Annafürdő újra megnyitja kapuit

Megjelenítés dátuma: 2020. május 22.

Örömmel várunk mindenkit ismét Lengyel-Annafürdőn a vendégházunkban és a kulcsosházunkban a Kormány 207/2020. (V. 15.) Korm. rendelete alapján! Ha családoddal, vagy baráti társaságoddal szívesen lennétek együtt újra erdei környezetben és fedeznétek fel a gróf Apponyiak kedvenc pihenőhelyét, akkor foglaljatok nálunk! Erdei kikapcsolódással, vadasparkkal, lombkorona tanösvénnyel kialakított kilátóval és pihenőtóval is várunk Titeket. Égig érő fák, csend, nyugalom, Annafürdő!

Újranyílnak a Gyulaj Zrt. vendégházai

Megjelenítés dátuma: 2020. május 21.

A Gyulaj Zrt nagy  örömmmel bejelenti, hogy  2020. május 29-e, péntektől újranyitja vendégházait! Vendégházaink, vadász- és vendégházaink éttermi részei és horgásztanyáink megújult ügyintézéssel és kiszolgálással várják újból a régi és új vendégeket egyéni és csoportos ebédekre/vacsorákra, esküvőkre, ballagásokra, keresztelőkre és egyéb családi, üzleti vagy egyedi rendezvényekre! Szálláshelyeink festői elhelyezkedése garantálja a kikapcsolódást és pihenést! Várjuk szeretettel vendégeink jelentkezését az alábbi elérhetőségeken: Dékány Márta, vendéglátási üzletágvezető-30/937-2918, @email  

 

 

Vadhús ajándék hálával és nagyrabecsüléssel az Országos Mentőszolgálat Szekszárdi Mentőállomásának dolgozói számára

Megjelenítés dátuma: 2020. május 14.

Megjelenés dátuma: 2020. május 14.

Az Agrárminisztérium tájegységi fővadászainak kezdeményezéséhez a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. is csatlakozott, mely kapcsán az Országos Mentőszolgálat Szekszárdi Mentőállomásának dolgozói részére konyhakész vadhús egységcsomagokat adott át 2020. május 14-én.

A Gyulaj Zrt. leánycége, az Öreglaki Vadfeldolgozó Kft. által kiváló minőségben feldolgozott konyhakész szarvashúst Gőbölös Pétertől a Zrt. vezérigazgatójától, valamint a szervezést szívvel-lélekkel végző tájegységi fővadászoktól dr. Bleier Norberttől és Döbrösy Szabolcstól a Szekszárdi Mentőállomás munkatársai és igazgatója Kis-Nagy Gyula vették át, aki az átadókon keresztül köszönetét fejezte ki a Tolna megyei vadásztársadalomnak. A kezdeményezés helyi megvalósulása része az országban zajló társadalmi összefogásnak, ahol a vadászok és vadgazdálkodók az általuk tett felajánlásokkal elismerik a mentősök értékes, pótolhatatlan és magas színvonalú munkáját, gyönyörű hivatását, melyet a járványügyi helyzetben is rendületlenül nyújtottak és nyújtanak.

 

Szabó Stefánia