A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. utószezoni dámbikavadászati lehetőséget kínál

Megjelenítés dátuma: 2020. november 26.

Kedves Vadászvendégeink!

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. az alábbi kedvezményes dámbika vadászati lehetőséget kínálja a 2020/2021-es vadászati idényben. Az ajánlatban megjelölt árak a trófeadíjakra vonatkoznak. Az ajánlat csak a Gyulaji/Tamási vadászterületünkre érvényes.

Az ajánlat a képre kattintva új lapon nyílik meg.

 

Gyulaj Zrt. bemutatkozása az Aktív Magyarország online konferencián

Megjelenítés dátuma: 2020. november 19.

Kollégánk Gál László okl. erdőmérnök, ágazatvezető a mai napon (2020. november 19-én) az Aktív Magyarország kiváló és magas színvonalú konferenciáján – a Covid-19 pandémia miatt – online térben adott elő, bemutatva a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. turisztikai munkáját és a legújabb turisztikai fejlesztéseit. Beszélt a Tolnai hegyhát természeti, kulturális és történelmi értékeiről, az erdőgazdaság ehhez köthető, ezen értékeket őrző és bemutató munkájáról, kiemelte a Zrt. turisztikai tevékenysége során megnyilvánuló ökonómiai és ökológiai fenntarthatósági törekvéseit is.

Gál László az Aktív Magyarország konferenciáján

Előrendelhetőek a Világkiállítás emlékérméi

Megjelenítés dátuma: 2020. november 17.

A Magyar Nemzeti Bank már több évtized óta bocsát ki emlékérméket, amelyek témájában megtalálhatók különféle történelmi személyek, események, magyar értékek, vagy éppen kiemelt rendezvények. 2021-ben az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás apropóján két emlékérmét bocsát ki a jegybank.

Az érmék a világkiállítás logóját és a világhíres karapancsai szarvasbika agancsát ábrázolják. Az olcsóbb érme névértéke 2000 forint, anyaga színesfém. A 15 ezer forint névértékű, ezüst anyagú érme pedig egyedi, aranyozott inlay rátéttel készül. Mindkét termék 5000 példányban készül. Az emlékérmék ide kattintva előrendelhetők.

Járványügyi intézkedések a Gyulaj Zrt.-nél

Megjelenítés dátuma: 2020. november 12.

Járványügyi intézkedések a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.-nél 2020. november 12-től

A „Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről” előírt vészhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően a Gyulaj Zrt. az alábbiakról tájékoztatja látogatóit, vásárlóit és vendégeit.

• Javasoljuk, hogy ügyfeleink elektronikusan és/vagy telefonon intézzék ügyeiket, hogy a személyes találkozások alkalmait lehetőség szerint minimalizáljuk. • Amennyiben személyes ügyintézésre kerül sor, kérjük, viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot, és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!
• A Gyulaj Zrt. által üzemeltetett összes szálláshely (Annafürdő vendégház, erdei iskola kulcsosház, horgásztanyák, vadászházak) turistákat nem, csak üzleti, gazdasági vagy oktatási célból érkezett vendégeket fogadhat.
• Nem fogadhat látogatókat a Tamási Miklósvári vadasparkunk.
• A Társaságunk által kezelt parkerdők, valamint az egyedi korlátozással nem érintett erdők továbbra is látogathatók a járványügyi szabályok betartásával.
• Jelen járványügyi intézkedések nem érintik Társaságunk erdősítési és termelési üzletágait.
• A Gyulaj Zrt. a rendelkezésre álló eszközökkel és az elrendelt, életbe lépett óvintézkedésekkel megtesz mindent annak érdekében, hogy felelős munkáltatóként, védje a munkavállalóit, partnereit, valamint a lakosságot.

Köszönjük szíves megértésüket!

Vigyázzunk egymásra!