Akciós nyári tarvad vadászati lehetőségek

Megjelenítés dátuma: 2023. május 10.

Akciós késő tavaszi, nyári vadkárlehárító tarvad vadászatok a Gyulaj Zrt.-nél! Ha csak egy estéje van, vagy akár több időt is rá tud szánni a hangulatos nyár esti és hajnali cserkelő és lesvadászatokra, érdemes keresnie a Gyulaj Zrt.-t a kovacs@gyulajzrt.hu-n!

Két éjszakás nyári vadkár/tarvad csomag; tartalmazza: elejtési díjat, 2 éjszaka szállást/reggelivel, 3 főétkezést (II.osztály), hiv. vadász kíséréssel, terepjáró használatot a csomagban elejthető maximum tarvad elejtésig. Lőhető nagyvad: gím ünő, dám tarvad, róka, aranysakál (róka és aranysakál nem számít elejtésnek, térítésmentesen lőhető). A csomagban maximum 3 tarvad ejthető el, ez felett vagy minden más elejtett vad után árlista -10% elejtési díj fizetendő.

Sikertelen elejtések esetén visszatérítések:

2 sikerrel elejtett vad, azaz 1 el nem ejtett vad esetén: 20.000 Ft

1 sikerrel elejtett vad, azaz 2 el nem ejtett vad esetén: 40.000 Ft

0 elejtett vad, azaz teljes sikertelenség esetén a visszatérítés: 60.000 Ft

br. 155.000 Ft/vadász/csomag

VAGY

Tarvadazás 1 kimenetellel; mely tartalmazza legalább 1 lőhető nagyvad elejtésének lehetőségét, mely tartalmazza a terepjáró használat díját is.

Lőhető nagyvad: gím ünő, dám tarvad, róka, aranysakál (róka és aranysakál nem számít elejtésnek, térítésmentesen lőhető). A csomagban maximum 1 tarvad ejthető el, ez felett vagy minden más elejtett vad után árlista -10% elejtési díj fizetendő.

Sikertelen elejtések esetén visszatérítések:

0 elejtett vad, azaz teljes sikertelenség esetén a visszatérítés: 20.000 Ft

br. 45.000 Ft/vadász/kimenetel

Érdeklődni: 30/256-8150 vagy kovacs@gyulajzrt.hu-n! A vadászatokat augusztus elejéig/közepéig biztosítjuk!