A leendő, még egyetemi-hallgató Kollégáink támogatása az erdész összetartás jegyében

Megjelenítés dátuma: 2024. április 10.

Az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) Erdészcsillag Alapítványának 2023. évi kezdeményezésének sikere után, 2024-ben újra elindult a szép állapotú erdész-vadász használt ruhanemű gyűjtése a Soproni Egyetem (SOE) Erdőmérnöki Karának olyan diákjai számára, akiknek az egyetemi tanulmányaik alatt anyagi nehézséget okoz a drága anyagokból készült, nagyobb igénybevételt bíró, minőségi speciális erdészeti és vadászati terepi oktatáshoz használt zöld és szakmailag is stílusos ruha beszerzése.

Idén az erdész-vadász ruhagyűjtési akciót a szakszemélyzeti munkatársai között a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. megszervezte. A több mint két évszázados erdész hagyományok Kárpát-medencei selmeci (selmecbányai) szellemisége és az erdész bajtársiasság, barátság jegyében a Kollégáink szép számban adományoztak jó állapotú erdészes-vadászos terepálló ruhákat az Erdőmérnöki Kar egyetemi hallgatóinak. A ruháknak a diákok közötti soproni szétosztásában a SOE OEE Hallgatói Helyi Csoportja segít.

A Gyulaj Zrt. központjában a szakmában, a terepi gyakorlatokon még remekül használható összegyűjtött ruhákat, a Zrt. 2024. április 4-én Sopronba az egyetemre szállította, ahol a gyűjtést a cégünknél összefogó Német-Halász Tünde úrhölgy, a részvénytársaság humánpolitikai vezetője átadta Madácsi Máté OEE Soproni Egyetem Hallgatói Helyi Csoport elnöke által megbízott egyetemista diáktársainak: Hadházi Zoltán és Horváth Donát hallgatóknak, OEE tagoknak.

Köszönjük szépen a Munkatársainknak a nagyvonalú és jószívű támogatását!