Hírek

Fotók: Németh Bálint (Gyulaj Zrt.)
2023. szeptember 20.

2023. szeptember 19-én a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a hagyományaihoz híven megtartotta a Nyugdíjas Találkozóját Lengyel-Annafürdőn, a festői szépségű erdők ölelésében álló Természetismereti és Turisztikai Központban. A nyugdíjas kollégáink a cég szervezésében biztosított buszokkal érkeztek, így azok is el tudtak jönni, akik saját szervezésben, vagy nehezebb mozgással, vagy autóval nem tudtak volna, többen a „sofőr feladattól” mentesülve mindemellett megkóstolhatták a helyi bort is.  

2023. szeptember 12.

Németh Bálint a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Tamási Erdészetének műszaki vezetője, civilben gyermekkora óta amatőr természetfotós két fényképével is címlapra került a német vadászsajtóban.

 

2023. augusztus 14.

Túl azon, hogy a Gyulaj Zrt. központi irodaházának külseje műszakilag, környezetvédelmileg és esztétikailag is megújul, Tamási városképének szépüléséhez, környezeti tisztaságához is hozzájárul a beruházás, sokaknak örömöt okozva ezzel.

2023. július 03.

Ismét egy dunántúli helyszínen találkoztak a helyi vadászok a Nimród Vadászújság és az Országos Magyar Vadászkamara által szervezett rendezvényen.

Árjegyzék