A „Gyulaj Zrt-ért” aranygyűrű elismerő kitüntetést vehette át Kárász Attila okl. erdőmérnök

Megjelenítés dátuma: 2020. december 17.

A 2020. év minden szempontból rendhagyónak mondható, a Covid-19 pandémia mindent átrajzolt és sok mindent tönkre tett az idei évben, példátlan gazdasági kárt okozva a Gyulaj Zrt. tevékenységében is, mindemellett az emberi közösségek normális találkozási lehetőségeit is tönkre teszi a vírus jelenléte. A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. hagyományosan, de rendhagyó módon idén is átadta a „Gyulaj Zrt.-ért” aranygyűrűt 2020. december 17-én, a vírushelyzetre való tekintettel csak szűk körben a részvénytársaság vezérigazgatói irodájában. Az elismerő kitüntetést olyan kollégák kaphatják meg, akik emberi és szakmai téren is megbízható stabilitást, értékteremtést jelentenek a Zrt. életében, és munkájukban kiemelkedőt alkotnak. Az idei évben Kárász Attila okl. erdőmérnök a Tamási Erdészet erdőművelési műszaki vezetője kapta az erdőművelésben elért teljesítményéért és kiemelkedő eredményeiért, különösen a génmegőrzési feladatokban végzett kiváló és országosan is kiemelkedő munkájáért.

Kárász Attila a Soproni Egyetem elvégzése után 1997-ben a Gyulaj Zrt-nél Nagydorogon gyakornokként kezdte a szakmai pályafutását és hivatását, majd kinevezték erdőművelési műszaki vezetőnek, amely feladatokat 2002-ig a Pincehelyi Erdészetnél látta el. 2002. áprilisában került a Tamási Erdészethez ugyanebben a munkakörben, és látja el azóta is feladatait lelkiismerettel és precíz alapossággal és pontossággal. Kárász Attila az elismerő kitüntetését a gratuláció és a cégvezetői méltatás mellett, Gőbölös Pétertől a Gyulaj Zrt. vezérigazgatójától vette át.

Gratulálunk az elismeréséhez!

Németh-Halász Tünde

Fotók:Antli István

     

Új honlapja van a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.-nek

Megjelenítés dátuma: 2020. december 11.

    A technikai megújítások folyamatosak az informatika, az internet világában, ezzel együtt a felhasználók elvárásai és az internet használati szokásai is változnak. A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.-nél 2011-ben, egy akkoriban teljesen újszerű webes felületet hoztunk létre a magyar erdő- és vadgazdálkodók körében, melyet néhány évvel később további technikai fejlesztéssel modernizáltuk, de az idők változnak és ismét tovább kellett lépnünk. A szükséges forgalmi adatokat, használati szokásokat, a lehetséges marketing eszközöket elemezve a változtatást szükségesnek láttuk.

  Az új oldalunk a 3 nyelvi oldalt (magyar, angol, német) egy oldalon tudja kezelni, ha az oldal/hír nyelvét megválasztjuk, automatikusan a megfelelő helyen jelenik meg, mellyel a honlap karbantartási költségei is csökkennek. Az oldal új frisst designt kapott 8 év után, a menü rendszerét kis mértékben változtatva, logikusabb felépítést alakítottunk ki. Az oldal eddigi tartalmait maradéktalanul költöztettük az új rendszerbe. Az új oldal minden platformon, kiemelten okostelefonon és tableten  is a kor elvárásainak megfelelően jól olvasható, átlátható. Egy új, gyorsabb SSD alapú tárhelyre költözött a weboldalunk. A Drupal 8 új gyorsítótárazási képességeinek és az alatta futó PHP 7 keretrendszernek köszönhetően gyorsabban jelenik meg az oldal. Szeretettel ajánljuk minden kedves internetező figyelmébe!

Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.

Rengeteg szemetet szállítottak el ősszel az erdőkből

Megjelenítés dátuma: 2020. december 02.

Az Agrárminisztérium sajtóközleménye

Az állami erdőgazdaságok az őszi időszakban 1100 köbméter illegálisan lerakott hulladékot gyűjtöttek össze az általuk kezelt erdőterületen a Tisztítsuk meg az országot! program keretében. A munka azonban még korántsem ért véget, az Agrárminisztérium irányítása alá tartozó erdőgazdaságok és nemzeti parkok területén év végéig folyamatos a hulladékmentesítés.